Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 100 RON

Transport și plata

Produsele noastre sunt facute din inima pentru clientii nostri, de aceea ne dedicam trup si suflet atunci cand cream fiecare produs in parte. Desi fabricarea manuala a produselor necesita timp, noi ne asiguram de fiecare data ca tu vei primi produsul la timp.

Crearea comenzii tale dureaza intre 1-2 zile lucratoare, la care se adauga timpul necesar livrarii.Produsele noastre sunt livrate de catre Urgent Cargus. Transportul este Gratuit la comenzile de minim 100 ron

Acceptam urmatoarele metode de plata

CARD BANCAR

Plata securizata cu cardul prin Paylike. Sunt acceptate urmatoarele tipuri de card Visa, Visa Electron, Mastercard si Maestro. Nu se percepe comision suplimentar pentru tranzactii.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata Paylike. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

CASH (Ramburs)

– la livrare prin Urgent Cargus

Livrarea produsului sau produselor comandate se face in maxim 7 zile. In cazul in care coletul nu ajunge in timpul estimat de curier, iti oferim scuzele noastre precum si o reducere de 20% la urmatoarea comanda(aceasta reducere nu se aplica produselor aflate la promotie).

Coşul meu
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 100 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit dacă valoarea comenzii depășește 100 RON
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data
84118e2b903e4acdd2c3b395ef5c6c92a33098ec