GARANTII PRODUSE

De ce sa alegi produsele Patore' ?

 
 

Garantia 200 %

Avem mare incredere in produsele noastre, asa ca am introdus sistemul Garantie 200% pentru toate produsele*

Ce presupune garantia 200%?

Daca produsul comandat nu este pe placul tau, sau nu este conform asteptarilor tale iti schimbam produsul sau iti returnam banii ( garantie 100%)

In plus iti oferim posibilitatea de a pastra produsul comandat anterior ( garantie 100%)

Ne dorim numai clienti fericiti si multumiti! 

Garantia Calitatii

☆  Perfectiune pana in cele mai mici detalii

☆  produs tip unicat datorita texturii diferite a lemnului

☆  proiectata si executata in Romania

☆  realizata din cherestea de lemn de cea mai buna calitate

Garantia de Livrare

Produsele noastre sunt facute din inima pentru clientii nostri, de aceea ne dedicam trup si suflet atunci cand cream fiecare produs in parte. Desi fabricarea manuala a produselor necesita timp, noi ne asiguram de fiecare data ca tu vei primi produsul la timp. Livrarea produsului sau produselor comandate se face in maxim 7 zile. In cazul in care coletul nu ajunge in timpul estimat de curier, iti oferim scuzele noastre precum si o reducere de 25% la urmatoarea comanda(aceasta reducere nu se aplica produselor aflate la promotie).

 

* Garantia 200% nu este valabila la ceasurile din lemn Patore'

 

GARANTIA CEASURI DIN LEMN PATORE'

Tip produs : Ceas din lemn Patore' 

Mecanism quart Japonez : SEIKO ( Epson)
Baterie : Sony SR626W
Data : 17.06.2018
 
Prezentul certificat atestă calitatea produsului livrat și conformitatea acestuia cu standardele internationale corespunzatoare clasei în care se încadrează. 
Conditiile de garantie sunt in conformitate cu O.G. 21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect cu elementele de identificare intacte (cod ceas si seria ceasului) impreuna cu accesoriile aferente (ambalaj)
 
Pentru a beneficia de garantie produsele trebuie insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. In cazul in care produsele nu sunt insotite de aceste documente, vor fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.
 Face obiectul garantiei exclusiv mecanismul ceasului.
Abaterile maxime de la precizia de functionare a ceasurilor quartz si autoquartz (chinetic) este de +/- 20 secunde pe luna. 
NU intră sub incidența condițiilor de garanție: cureaua, brățara, placajul, carcasa, coroana, geamul și bateria. În cazul în care defectul reclamat nu intra sub incidența condițiilor de garanție și se constată că defectul afectează mecanismul ceasului, produsul primeste respingere de garanție.
Termenul de garantie pentru Ceasul din lemn PatwchBL01  achizitionat de la PATORE CREATIONS S.R.L. este de 2 (doi) ani de la data cumpararii. Data cumpararii se considera a fi data inscrisa pe factura fiscala si pe certificatul de garantie. Termenul de garantie pentru bateria ceasului este de 30 de zile calendaristice din momentul emiterii facturii fiscale.
 Bateriile de unică folosință (care nu se pot reîncărcă), geamul(sticla), brățara sau cureaua nu beneficiază de garanție.
Daca defectul reclamat face obiectul garantiei si produsul beneficiaza de certificat de garantie emis de Patore.ro, va oferim serviciul "All-Inclusive", care presupune gratuitatea serviciului de curierat, pe teritoriul Romaniei, de la Cumparator catre PATORE CREATIONS.R.L. si de la PATORE CREATIONS S.R.L catre Cumparator.
 
 Nu se oferă garanție pentru defectiunile aparute ca urmare a:
 
 - nerespectării condițiilor de transport, păstrare, punere în funcțiune, exploatare și întreținere;
 - manipulării defectuoase, a lovirii produselor, a producerii accidentelor, socurilor electrice, mecanice, termice, a existenței unui grad ridicat de impurități, a pătrunderii de lichide în produse, a expunerii la foc, ventilației necorespunzatoare, expunerii excesive la umezeală, solicitarii anormale (neconform cu instructiunile din manualul de utilizare, dacă există) sau exploatării defectuoase;
 - greselilor de fixare și setare ale produselor fără respectarea instrucțiunilor pentru fiecare produs în parte;
 - intervenții asupra produselor, indiferent de natura lor, de către personal neautorizat, schimbarea sau folosirea de alte componente care nu au fost livrate odată cu produsul;
 - deteriorării rezultate dintr-o folosință necorespunzătoare, neglijentă, accidente sau uzură normală;
 - produselor utilizate în condiții neadecvate (supunerea la variații mari de temperatură și presiune, șocuri mecanice, manipulare incorectă), pătrunderea de lichide, metale sau alte substanțe în interiorul acestora;
 - durata de viată a bateriei;
  
 Garanția devine nula în oricare din urmatoarele situații:
 - dacă reclamația nu este însoțită de certificatul de garanție în original și factura fiscală (sau copie a facturii fiscale);
 - dacă se pierde certificatul de garanție;
 - dacă produsul primeste respingere de garanție.