Livrare si plata

Ca sa poti comanda produsul dorit nu trebuie decat sa urmezi niste pasi simpli:

1. Cum cumpar? Lansarea unei comenzi?

Adauga produsele dorite in cos, completeaza datele si trimite comanda. In scurt timp vei fi contactat de un operator pentru confirmarea comenzii.

2. Cat dureaza pana voi primi comanda?

Produsele noastre sunt realizate individual și cu multă migală, fapt ce face ca durata de producție să fie de până la 3 zile lucrătoare. În plus, se pot adăuga alte 1-2 zile lucrătoare pentru manipulare și livrare. De sărbători și în perioadele de reduceri, termenul de livrare se poate prelungi.Produsele comandate vor ajunge la d-voastra in maxim 4-5 zile lucratoare.

3. Cum platesc?

Plata produselor comandate de pe site-ul www.patore.ro se poate efectua la livrarea produselor de catre curier(ramburs) sau in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre societatea noastra la adresa de e-mail office@patore.ro. In cazul platii in avans, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul nostru.

4. Cat costa transportul?

Livrare si Retur GRATUIT pentru orice comanda.  

Cumpărăturile cu Patore' sunt simple și confortabile, deoarece ai toată susținerea noastră din momentul în care iti alegi produsul îndrăgit, și până după momentul livrării acestuia la tine acasă. De aceea, noi vă iti punem la dispoziție livrarea în siguranță a produselor comandate prin cea mai sigură companie de curierat din România