Termeni si Conditii

1 – DISPOZITII GENERALE :

Prin inregistrarea unei comenzi, clientul consemneaza acordul său cu prezentele conditii.

2 – PRODUSE :

Produsele comercializate sunt realizate de noi. Ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz preturile produselor afisate. Furnizorul nu poate fi considerat responsabil pentru utilizarea necorespunzatoare a produselor comandate.

3 – PRETURI

Preturile afisate sunt exprimate in RON. Plata produselor se face la preturile afisate in momentul comenzii d-voastra, cu exceptia eventualelor greseli.

4 – CONDITII DE PLATA :

Plata comenzii se poate face prin Ramburs: - comanda este procesata imediat, iar contravaloarea comenzii se achita in momentul ridicarii coletului.

5- LIVRAREA :

Transportul este gratuit pentru comenzi de peste 100 RON. Tranpsortul este de 20 RON pentru comenzi sub 100 RON.

Durata maxima a transportului este de 3-4 zile lucratoare. 

6 – LIMITELE RESPONSABILITATII :

Furnizorul nu poate fi responsabil pentru neonorarea unei comenzi din cauza nefunctionarii serviciilor de transport, serviciilor financiar-bancare sau din cauza calamitatilor naturale. Alegerea si decizia de cumparare a unui produs fac obiectul responsabilitatii clientului. Alegerea unui produs gresit nu face obiectul unei despagubiri, rambursari sau tragerii la raspundere a furnizorului, exceptand cazurile de neconformitate cu comanda, de defecte de fabricatie sau in cazul restituirii produselor.  Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru defectiunile determinate de nerespectarea conditiilor de utilizare.

7 – DREPTUL LA RESTITUIRE

Inainte de a restitui un produs, va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefoanele de contact, specificand numarul comenzii dvs. si motivele pentru care doriti sa restituiti produsele. Dupa primirea acceptului nostru, produsul trebuie restituit intact, in ambalajul original nedesfacut, cu toate accesoriile (instructiuni de utilizare, garantii, etc...).  In caz contrar, se pierde dreptul la restituire si produsul va fi inapoiat clientului pe cheltuiala sa.

8 – CONFIDENTIALITATEA DATELOR:

Furnizorul se obliga sa nu divulge tertilor, sub nici o forma, datele personale ale clientilor sai.

9 – REZERVAREA DREPTULUI DE PROPRIETATE :

Produsele livrate raman in proprietatea furnizorului pana la achitarea lor integrala de catre cumparator.