Folosește codul : PAT30 și bucură-te de -30% REDUCERE pentru orice comandă! Timp Limitat!
delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 150 RON

Garanție ceasuri din lemn Patore'

Tip produs : Ceas din lemn Patore'

Mecanism quart Japonez : SEIKO ( Epson)

Baterie : Sony SR626W

Prezentul certificat atestă calitatea produsului livrat și conformitatea acestuia cu standardele internationale corespunzatoare clasei în care se încadrează.

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu O.G. 21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect cu elementele de identificare intacte (cod ceas si seria ceasului) impreuna cu accesoriile aferente (ambalaj)

Pentru a beneficia de garantie produsele trebuie insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. In cazul in care produsele nu sunt insotite de aceste documente, vor fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Face obiectul garantiei exclusiv mecanismul ceasului.

Abaterile maxime de la precizia de functionare a ceasurilor quartz si autoquartz (chinetic) este de +/- 20 secunde pe luna.

NU intră sub incidența condițiilor de garanție: cureaua, brățara, placajul, carcasa, coroana, geamul și bateria. În cazul în care defectul reclamat nu intra sub incidența condițiilor de garanție și se constată că defectul afectează mecanismul ceasului, produsul primeste respingere de garanție.

Termenul de garantie pentru Ceasul din lemn achizitionat de la PATORE CREATIONS S.R.L. este de 2 (doi) ani de la data cumpararii. Data cumpararii se considera a fi data inscrisa pe factura fiscala si pe certificatul de garantie. Termenul de garantie pentru bateria ceasului este de 30 de zile calendaristice din momentul emiterii facturii fiscale.

Bateriile de unică folosință (care nu se pot reîncărcă), geamul(sticla), brățara sau cureaua nu beneficiază de garanție.

Daca defectul reclamat face obiectul garantiei si produsul beneficiaza de certificat de garantie emis de Patore.ro, va oferim serviciul "All-Inclusive", care presupune gratuitatea serviciului de curierat, pe teritoriul Romaniei, de la Cumparator catre PATORE CREATIONS.R.L. si de la PATORE CREATIONS S.R.L catre Cumparator.

Nu se oferă garanție pentru defectiunile aparute ca urmare a:

- nerespectării condițiilor de transport, păstrare, punere în funcțiune, exploatare și întreținere;

- manipulării defectuoase, a lovirii produselor, a producerii accidentelor, socurilor electrice, mecanice, termice, a existenței unui grad ridicat de impurități, a pătrunderii de lichide în produse, a expunerii la foc, ventilației necorespunzatoare, expunerii excesive la umezeală, solicitarii anormale (neconform cu instructiunile din manualul de utilizare, dacă există) sau exploatării defectuoase;

- greselilor de fixare și setare ale produselor fără respectarea instrucțiunilor pentru fiecare produs în parte;

- intervenții asupra produselor, indiferent de natura lor, de către personal neautorizat, schimbarea sau folosirea de alte componente care nu au fost livrate odată cu produsul;

- deteriorării rezultate dintr-o folosință necorespunzătoare, neglijentă, accidente sau uzură normală;

- produselor utilizate în condiții neadecvate (supunerea la variații mari de temperatură și presiune, șocuri mecanice, manipulare incorectă), pătrunderea de lichide, metale sau alte substanțe în interiorul acestora;

- durata de viată a bateriei;

Garanția devine nula în oricare din urmatoarele situații:

- dacă reclamația nu este însoțită de certificatul de garanție în original și factura fiscală (sau copie a facturii fiscale);

- dacă se pierde certificatul de garanție;

- dacă produsul primeste respingere de garanție.

Abonare la newsletter

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 150 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 150 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data
84118e2b903e4acdd2c3b395ef5c6c92a33098ec