Folosește codul : PAT30 și bucură-te de -30% REDUCERE pentru orice comandă! Timp Limitat!
delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 150 RON

Despre noi

Image 2

PATORE’ este un brand inovativ si distinct care a vrut sa reinterpreteze moda clasica de accesorii prin studierea si cautarea de materiale alternative care combina eleganta si stil.

Lansat de doi iubitori de moda, brandul PATORE’ creaza si inventeaza accesorii unice propunand un proces complet artizanat pentru un produs care este facut 100% in Romania.

În spatele conceptului Patore' se ascunde o echipă valoroasă care lucrează minuțios și cu pricepere. Fiecare dintre noi este inspirat să își aducă contribuția, să își lase creativitatea să-și spună cuvântul, să se autodepășească pentru ca accesoriile create în atelierul nostru să se diferențieze prin perfecțiune și impecabilitate.
Patore' își spune povestea prin fiecare creatie din lemn, o poveste care începe cu viziunea de a crea un brand respectat și valoros și se continuă cu dorința de a atinge cele mai înalte standarde de calitate în materie de accesorii din lemn.
Accesoriile din lemn Patore' devin mesagerii tendințelor actuale și ai stărilor de spirit care aduc în prim-plan eleganța, clasicul și rafinamentul. Atenția acordată fiecărui detaliu, finisajele atent realizate, dorința de a creea și de a oferi produse cu un design exclusivist fac din accesoriile noastre simbolurile eleganței contemporane.
Realizam fiecare produs si fiecare model, doar pentru clientii nostri, pentru stilul lor, pentru eleganta si pentru rafinament. Clientii nostri nu sunt multumiti, ci placut surprinsi, de fiecare data cand primesc o comanda. Pasiunea si profesionalismul nostru aduc multumiri si satisfactii enorme.
Toate articolele marcate PATORE’ sunt facute prin alegerea unui lemn solid, selectat cu grija in cea ce priveste soliditatea si calitatea acestuia, de la nuc pana la cires, stejar, lemnul nefolosit din atelierele locale.
Cautarea constanta de materiale pentru experimentarea crearii a diferite articole noi, elaboreaza tratamente si finisaje in respectarea deplina a mediului.
Ele sunt versiuni naturale propuse care sporesc calitatile estetice a lemnului, si versiuni cu modele geometrice gravate cu laser sau in combinatie cu a gama larga de piele de inalta calitate.
Calitatea estetica a fiecarui articol impreuna cu imperfectiunea sa naturala aduce la un produs unic si diferit facut intr-un mod complet traditional.

Abonare la newsletter

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 150 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 150 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data
84118e2b903e4acdd2c3b395ef5c6c92a33098ec