Folosește codul : PAT30 și bucură-te de -30% REDUCERE pentru orice comandă! Timp Limitat!
delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 150 RON
Transportul este Gratuit la comenzile de minim 149 ron
Transport gratuit
Daca produsul comandat nu este pe placul tau, sau nu este conform asteptarilor tale iti schimbam produsul cu un alt produs similar ( garantie 100%).
In plus iti oferim posibilitatea de a pastra produsul comandat anterior (garantie 100%)
Garanție 200%
Produsele noastre sunt facute din inima pentru clientii nostri, de aceea ne dedicam trup si suflet atunci cand cream fiecare produs in parte.
Lucrat manual

CovidOff - Instrument antimicrobian

139.00 RON
-45%
76.45 RON

Stoc epuizat

Adaugă la favorite
Comandă telefonică:
WhatsApp   0743 456 122

Reviews
Contactul direct cu diferite suprafețe care pot fi contaminate poate fi evitat. Instrumentul antimicrobian de la Patore' facilitează limitarea contactului cu suprafețele și obiectele potențial afectate pe care le atingem zi de zi.Instrumentul multifuncțional cu un design ergonom a fost conceput să te ajute :✔️să deschizi ușile fără a le atinge✔️să tastezi butoanele la bancomate✔️ să apeși ecranele tactile de la magazine, bănci✔️să apeși butonul la lift- să folosești la clapeta de acțioanare WC✔️ să transporți sacosa de cumpărături✔️să te sprijini fără contact direct în mijloacele de transport în comun✔️să desfaci sticle✔️ușor de transportat, se potrivește la orice breloc----------------------------------------------------------CADOU BRELOC RETRACTABIL! -------------------------------------------------------------------CovidOff este realizat dintr-un corp solid de cupru (alamă) 6 mm grosime, material cu proprietati antimicrobiene. Este dovedit faptul că aliajele din cupru ucid virusul Covid 19 in maxim 2- 4 ore.https://www.nejm.org/doi/10.1056/NEJMc2004973?fbclid=IwAR0Yf7Zc_SnbjongRJ_6wggCX0i-fXHD6153-99uTGduIfjM0IBdwoF9UD4Chiar dacă suprațetele cu care mâinile noastre vin în contact par curate, să nu trăim cu impresia că așa și este. Trebuie sa fim constienti permanent ca aparentele inseala, iar microbii, germenii si virusii sunt peste tot.Usor de transportat cu un design ergonom scapam de stresul posibilitatii de a contacta diferitii agenti patogeni care sunt permanent prezenti in mediul inconjurator si care sunt responsabili de aparitia bolilor infectioase.Protejează-te pe tine și persoanale dragi! Previne răspândirea virusului. Fii responsabil și comandă acum un instrument multifuncțioanal Patore'!----------------------------------------------------- - CADOU BRELOC RETRACTABIL! ---------------------------------------------------||||||||||

Abonare la newsletter

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 150 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 150 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data
84118e2b903e4acdd2c3b395ef5c6c92a33098ec